Qui Som

Llenyes i treballs forestals Empordà

Llenyes Empordà » Qui Som

Empresa Multiserveis Alfred

Llenyes Espolla era un negoci que portava Andrés López, dedicat a la compra i venda de llenya, i treballs forestals. Actualment és Alfred López qui porta el negoci que avui es coneix com Llenyes Empordà. Aquesta empresa de recursos naturals, està situada a la plaça de l’església de Mollet de Peralada, i dóna un servei personalitzat segons les necessitats dels seus clients, situats principalment a l’Alt Empordà però tocant també zones com el sud de França o alguns pobles de la costa.

Llenyes Empordà és una empresa multiserveis. Els serveis que ofereix són la compra i venda de llenya. No obstant això també s’ofereixen els serveis de desbrossament de boscos, neteja de vores de carreteres, recuperació de camins de boscos, tancaments de finques, murs de pedra, de rocalla, etc… També el manteniment i creació de jardins.

Llenyes Empordà

Llenyes Empordà disposa de totes les màquines necessàries per a poder dur a terme aquestes tasques. Tenen tot tipus de desbrossadores i maquinària pesada. Tota la llenya que troben a Llenyes Empordà té els certificats i permisos corresponents que demostren que provenen de tales de boscos totalment legals i controlats.

Pel que fa a la qualitat, tant de la llenya com del servei, tenen llenyes de totes les qualitats, des de la més alta a la més baixa: olivera, alzina, roure, faig, pi … I el més important, la qualitat del servei, tota la llenya que se serveix la porten amb un tiquet de bàscula que certifica que el pes que es factura és el que certament es porta.

– PRESSUPOSTOS SENSE COMPROMIS
– ATENCIÓ PERSONALITZADA I AJUSTADA A LES PROPIES NECESSITATS DELS CLIENTS.