Serveis

Venda de llenya a domicili

Llenyes Empordà » Serveis

Venda de llenya i carbó al millor preu per a xemeneies, estufes i barbacoes. Disposem de llenya d’olivera, alzina, roure i freixe. Repartim llenya per a professionals i particulars. Garantim el pes de la llenya amb certificat de pes.

Venta de todo tipo de leña

Venda de tot tipus de llenya

Disposem de llenya d’olivera, alzina, roure i freixe, sent les dues primeres les de més qualitat, i les de roure i freixe les més utilitzades per professionals de fleques i pizzeries.
Trabajos Forestales

Treballs Forestals

Desbrossament de boscos, curta focs, prevenció d’incendis, neteja de jardins i finques, poda d’arbres de difícil accés, poda d’oliveres, poda de fruiters.
Construcciones de muros

Construcció de murs

Construccions de murs de tota mena, murs de contenció, murs de pedra, murs de rocalla, murs d’obra i formigó. Tot tipus de reformes per a la llar, cuines, lavabos, obra rústica i nova.
Cierres de fincas

Valles perimetrals

Tancaments de finques amb tot tipus d’encerclats: tancat de finques particulars, tancat per a animals, tanques de jardins, tanques per a xalets i cases, tanques de fusta, tanques rígides, tanques de tela metàl·lica.
Leña en Big Bag

Llenya en Big Bag

Els Big Bags de llenya són una forma còmoda i pràctica de transportar i emmagatzemar la llenya. Ja que es pot emmagatzemar tota mena de llenya i de qualsevol mida.
Movimientos de tierras

Moviments de terres

Recuperació de camins forestals, arranjaments de camins, manteniment de camins, neteja de cunetes, màquina zanjadora per A canonades d’aigua, màquina perforadora per clavar tota mena de pals.