Leña en Big Bag

Llenyes Empordà, llenya, carbó i treballs forestals

Llenyes Empordà és una empresa multiserveis. Els serveis que ofereix són la compra i venda de llenyes. No obstant també s’ofereixen els serveis de desbroçament de boscos, neteja de vores de carreteres, recuperació de camins de boscos, tancaments de finques, murs de pedra, de rocalla… També el manteniment i creació de jardins.

Llenyes Empordà disposa de totes les màquines necessàries per a poder dur a terme aquestes tasques. Tenen tot tipus de desbrossadores i maquinària pesada. En els darrers anys l’ús de la llenya ha canviat, i a Llenyes Empordà innoven contínuament. Ara compten amb un nou servei, porten la llenya amb Big Bag, unes bosses grans molt resistents amb tota la llenya dins, així s’evita la brutícia.

Al centre de Mollet de Peralada trobem un magatzem on es pot trobar sempre entre 300 i 400 tones de llenya per a què qualsevol client pugui anar, remenar i escollir aquella llenya que més li agradi. Un cop l’escull se li porta a casa amb el transport inclòs en el preu de la llenya.

Tota la llenya que trobem a Llenyes Empordà té els certificats i permisos corresponents que demostren que provenen de tales de boscos totalment legals i controlades.

En quant a la qualitat, tant de la llenya com del servei. Tenen llenyes de totes les qualitats, des de la més alta a la més baixa: olivera, alzina, roure, faig, pi… I el més important, la qualitat del servei, tota la llenya que es serveix la porten amb un tiquet de bàscula que certifica que el pes que es factura és el que certament es porta. Els principals clients són particulars com molts forns de pa i pizzeries, que utilitzen llenya diàriament.