Llenyes Empordà

Preparem les llars per l’arribada de l’hivern: Llenyes Empordà

Amb mig segle d’experiència i dues generacions dedicades a treballar i transformar la primera matèria en llenya de qualitat, Llenyes Empordà segueix oferint tot tipus de varietats de llenya, com ara de roure, d’alzina, d’olivera, de faig, de pi, de freixe o de castanyer, i de diferents mides i presentacions, com poden ser l’estellada, la rodona, la de diàmetre gran o la diàmetre mitjà, entre d’altres.

Compten amb 1200 tones de material preparat per a subministrar l’escalfor necessària i fer de la seva llar un espai més acollidor durant els mesos de fred, per això, aquests dies són els millors perquè les llars comencin a fer la reserva de llenya necessària per a la temporada d’hivern.

La comanda mínima que es pot fer és d’una tona i, a partir de tres tones es comencen a aplicar descomptes.

Val a dir que, per a major comoditat del client, l’empresa serveix, també, la llenya en sacs “Big Bag” de 600kg. La qual cosa permet als clients emmagatzemar el material d’una forma més ordenada i neta.

Tenint en compte que segons Alfred López, propietari de l’empresa, “hi ha moltes empreses que ofereixen preus per sota del mercat i, després, la quantitat i la qualitat que es subministra no és l’acordada”, Llenyes Empordà si es garanteix la llenya subministrada. Per a fer comandes n’hi ha prou amb trucar al 639 52 37 37, al 972 56 32 15 o al 661 98 33 86.

A més a més, Llenyes Empordà realitza, també, treballs forestals, com ara la poda d’arbres, el desbrossat de boscos, l’arranjament de jardins… També disposa d’un gran estoc de carbó vegetal per a restaurants i braseries.